Avis pour Steiger 3

571 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.5
571 avis
date score
Christel
Avis du: 28/01/2022
Christel recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel verzorgd , mooie zaak , Super bediening...

Heel verzorgd , mooie zaak , Super bediening , lekker eten … echt een aanrader . Wij komen zeker terug

Eric
Avis du: 21/01/2022
Eric recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Interieur is mooi vernieuwd; veel plaats tussen...

Interieur is mooi vernieuwd; veel plaats tussen de tafels, goede stoelen, mooie borden en degelijk bestek. Eten is ook een trapje fijner dan voorheen. Ik ben fan.

Petrus
Avis du: 18/01/2022
Petrus recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Perfecte en vriendelijke bediening, kunstig...

Perfecte en vriendelijke bediening, kunstig gepresenteerde heerlijke gerechten. Uitstekend !

Sofie
Avis du: 17/01/2022
Sofie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Prachtige locatie, sfeervol interieur, supervri...

Prachtige locatie, sfeervol interieur, supervriendelijk bediening en overheerlijk eten! Een aanrader!

Ludo
Avis du: 17/01/2022
Ludo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

We waren heel blij om nog eens lekker te kunnen...

We waren heel blij om nog eens lekker te kunnen gaan eten in restaurant Steiger 3 . Prachtig mooi en stijlvol vernieuwde binneninrichting,rustig kunnen genieten van het smakelijke eten en lekkere wijn, Vriendelijke en goede bediening,hebben genoten van deze namiddag.

Gina
Avis du: 17/01/2022
Gina recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker, en vlotte bediening...

Lekker, en vlotte bediening

Filip
Avis du: 20/12/2021
Filip recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker en vriendelijke bediening....

Lekker en vriendelijke bediening.

Myriam
Avis du: 20/12/2021
Myriam recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer verzorgd zoals altijd, vriendelijke bedien...

Zeer verzorgd zoals altijd, vriendelijke bediening, mooi kader.

Erik
Avis du: 20/12/2021
Erik recommande ce restaurant pour: Groupes

Zoals altijd, heel lekker gegeten met een vrien...

Zoals altijd, heel lekker gegeten met een vriendelijke bediening. Bedankt voor een fijne avond!

Michelle
Avis du: 17/12/2021
Michelle recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Sevice keuken top,hier komen we terug...

Sevice keuken top,hier komen we terug

date score