Avis pour Marcel

214 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.2
214 avis
date score
robin
Avis du: 29/04/2024
robin recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer vriendelijke bediening , leuk kader en...

Zeer vriendelijke bediening , leuk kader en het eten was top !

Laura L.
Avis du: 29/04/2024
Laura L. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

We had the best experience. The food was great,...

We had the best experience. The food was great, the service was immaculate. I cannot thank the team enough for their flexibility. We had a 4 course meal and we had to catch a train at a specific time and everything came out on time without. It was perfect. Thank you so much again!

Bruno
Avis du: 29/04/2024
Bruno recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer hoffelijke, galante bediening. Prachtige...

Zeer hoffelijke, galante bediening. Prachtige wijnkaart, zeer comfortabel interieur met ruime plaats tussen de tafels wat voldoende privacy in gesprekken garandeert. De hopscheuten in mousselinesaus als voorgerecht hadden iets meer op smaak mogen gebracht worden met een bv. een vleugje zout. Voor de rest vootreffelijk hoofdgerecht en sabayon gemaakt aan tafel. Een gastronomische beleving die de gezelligheid van het tafelen van weleer terugbrengt.

Robin
Avis du: 28/04/2024
Robin recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten en top bediening!...

Lekker eten en top bediening!

Matthias
Avis du: 28/04/2024
Matthias recommande ce restaurant pour: Couples

Service en bediening op eerste verdiep viel...

Service en bediening op eerste verdiep viel enorm tegen. De sterkte die Marcel had: kwalitatief hoogstaand eten voor een correcte prijs, is niet meer van toepassing. €270 voor 2 personen voor "kwalitatief brasserie eten" is niet wat we van Marcel gewoon zijn...

Jeroen
Avis du: 26/04/2024
Jeroen recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

lekker eten, vriendelijke service...

lekker eten, vriendelijke service

Filip
Avis du: 26/04/2024
Filip recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Lekker eten Supervriendelijke bediening Gastvri...

Lekker eten Supervriendelijke bediening Gastvrij We waren met 72p, alles verliep perfect!

Geert
Avis du: 24/04/2024
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes

Als voorgerecht "3" asperges vind ik te afgemet...

Als voorgerecht "3" asperges vind ik te afgemeten. 60€ voor een geflambeerd stuk vlees mag, maar dan ik wil ook een aparte ervaring. Teveel brandy of cognac is géén meerwaarde voor de saus. Anders neem ik koffie met XO als ik dat wil. Kunst is volgens mij om een smeuïge peperroomsaus mét een aroma van cognac als toevoeging op een lekker stukje vlees.... De bediening was perfect!

Dieter
Avis du: 23/04/2024
Dieter recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

prachtig kader, zalige wijnen en heerlijke...

prachtig kader, zalige wijnen en heerlijke klassiekers

Rudi
Avis du: 20/04/2024
Rudi recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Service en bediening zijn top!...

Service en bediening zijn top!

date score