Avis pour Barba

946 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.2
946 avis
date score
Thierry
Avis du: 03/07/2022
Thierry recommande ce restaurant pour: Cadre trendy, Gastronomie

Steeds weer verrassend lekkere combinaties...

Steeds weer verrassend lekkere combinaties met een geslaagde presentatie op het bord. Ook een dikke pluim voor de bediening; een overall vriendelijk & attent team.

Lieve
Avis du: 04/07/2022
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

zeer lekker, aangename bediening...

zeer lekker, aangename bediening

Jolien
Avis du: 06/07/2022
Jolien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekkere lichte lunch gehad...

Lekkere lichte lunch gehad

Clara
Avis du: 06/07/2022
Clara recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was perfect...

Het was perfect

Patrick
Avis du: 07/07/2022
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten!...

Lekker gegeten!

herman
Avis du: 07/07/2022
herman recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heerlijke lunch, klasse bediening, charmante...

Heerlijke lunch, klasse bediening, charmante prijs. Heb kijkje genomen in zijn avondmenu: ziet er fabuleus uit. Zalig adres!

Lieven
Avis du: 08/07/2022
Lieven recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Fijne smaakvolle gerechten....

Fijne smaakvolle gerechten.

Kristien
Avis du: 08/07/2022
Kristien recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals elke keer dat we bij Barba gaan eten,...

Zoals elke keer dat we bij Barba gaan eten, was het eten (de lunch deze keer) weer super lekker en klaargemaakt met verse producten. Om nog dikwijls terug te gaan, dus.

herman
Avis du: 10/07/2022
herman recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Een ceviche van zeebaars, een boterzachte ongle...

Een ceviche van zeebaars, een boterzachte onglet à l'échalote en een bavarois van aardbeien, en dat alles supermals opgediend voor 33 €, en je weet dat je elders 25€ moet afdokken voor een potje mosselen dat je even goed thuis kan klaarmaken. Wat denk je nu zelf? Voor die prijs is Barba is onklopbare gastronomie. En dus keren we were en were en were!

Geert
Avis du: 10/07/2022
Geert recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Heel fijne omgeving voor een businesslunch....

Heel fijne omgeving voor een businesslunch. Kwalitatief en prima bediening.

date score