Avis pour Brasserie Driepunt

126 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
126 avis
date score
Ann
Avis du: 15/04/2024
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Hier kan je altijd terecht voor een lekkere...

Hier kan je altijd terecht voor een lekkere lunch of diner. Steeds vriendelijke ontvangst. ook bij niet reserveren wordt er altijd moeite gedaan om je toch te bedienen. Zeer lekker eten voor een eerlijke prijs. Zeer vlotte bediening zonder dat je je gehaast moet voelen.

Elke
Avis du: 08/04/2024
Elke recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijke bediening...

Heel vriendelijke bediening

Christel P.
Avis du: 31/03/2024
Christel P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede kwaliteit vriendelijke bediening...

Goede kwaliteit vriendelijke bediening

Dorien A.
Avis du: 30/03/2024
Dorien A. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles was ok...

Alles was ok

Ann
Avis du: 18/03/2024
Ann recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ik kom zeer graag in deze brasserie omdat je...

Ik kom zeer graag in deze brasserie omdat je steeds zeer vriendelijk wordt ontvangen en het eten is zeer lekker en voor een eerlijke prijs.

Johan
Avis du: 11/03/2024
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Rustig waardoor men kan praten met vrienden,...

Rustig waardoor men kan praten met vrienden, de bediening was jong en zal nog moeten groeien

Kelly
Avis du: 04/03/2024
Kelly recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Heel goede service, heel kindvriendelijk voor...

Heel goede service, heel kindvriendelijk voor onze 4 kinderen. Alsook. Goede bediening en lekker eten.

Rayah
Avis du: 01/03/2024
Rayah recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prijskwaliteit top, vriendelijk personeel,...

Prijskwaliteit top, vriendelijk personeel, zeer lekker gegeten.

Zoé V.
Avis du: 25/02/2024
Zoé V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super bediening! We werden rustig getafeld...

Super bediening! We werden rustig getafeld en direct gevolgd door het aperitiefje dat verzocht was bij de reservatie. Mijn moeder vond het geweldig om zo haar verjaardagsdiner in te zetten!

Yvo
Avis du: 19/02/2024
Yvo recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker, vriendelijke bediening, gezellig......

Lekker, vriendelijke bediening, gezellig...

date score