Avis pour Cocotine

9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
9 avis
date score
Melissa
Avis du: 25/03/2024
Melissa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lange wachttijd voor het ontbijt. 40min voor...

Lange wachttijd voor het ontbijt. 40min voor drinken. Hierna nog half uur voor eten. Service niet optimaal. Guacamole was echt bruin.

Renée
Avis du: 18/03/2024
Renée recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

De setting, tafelplaats, sfeer, eten, uitstrali...

De setting, tafelplaats, sfeer, eten, uitstraling, hoeveelheid was allemaal perfect. We waren met een groep van 8 en dat was soms langdradig om zelfbediening te doen.

Lut J.
Avis du: 16/02/2024

Zeer leuke locatie, heel vriendelijk...

Zeer leuke locatie, heel vriendelijk

Lisa
Avis du: 11/02/2024
Lisa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Locatie-gewijs, niet in centrum Gent, een meerw...

Locatie-gewijs, niet in centrum Gent, een meerwaarde. Leuke inrichting. Heel gezellige en gemoedelijke sfeer. Rustig. Mooi en verzorgd eten, lekkere drankjes. Altijd iets speciaals! Wel een hogere prijsklasse en geen brunch-menu. Allemaal aparte gerechtjes…

Emilie
Avis du: 09/02/2024
Emilie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Alles zag er goed uit en was heel lekker! En...

Alles zag er goed uit en was heel lekker! En een heel vriendelijke vrouw die ons ontving

Seline
Avis du: 19/12/2023
Seline recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Super gezellig met de vriendinnen, de presentat...

Super gezellig met de vriendinnen, de presentatie alleen al was goud waard, wauw!

Fleur
Avis du: 13/11/2023
Fleur recommande ce restaurant pour: Groupes

Ik zou hier niet meer teruggaan. We gingen...

Ik zou hier niet meer teruggaan. We gingen ontbijten om 11u. Overige tafels die al weg waren stonden nog vuil achtergelaten. Toen we bestelden kregen we pas na 50 minuten ons eten (croissant en een toast met avocado). Onze latte die we bestelden kregen we wel sneller, maar daar waren ze eerst koffie vergeten aan toevoegen... Pas toen de eigenaresse toekwam in de zaak, kwam het personeel op gang.

Ann
Avis du: 21/10/2023
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten...

Lekker eten

Claire D.
Avis du: 24/09/2023
Claire D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ik vond het super leuk en mooi maar wel vrij...

Ik vond het super leuk en mooi maar wel vrij prijzig

date score