Avis pour Wasbar Gent - Kalandestraat

50 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
50 avis
date score
Dilara
Avis du: 06/12/2021
Dilara recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Was gesloten !...

Was gesloten !

Stijn
Avis du: 28/09/2020

Geen plaats !!!!!...

Geen plaats !!!!!

Fleur
Avis du: 01/09/2021

Met 4 gaan eten, 2 snel bediend andere 2 pas...

Met 4 gaan eten, 2 snel bediend andere 2 pas na 35 min . Frieten waren steenhard. Verder ook niet vriendelijk

Mireille
Avis du: 03/04/2022
Mireille recommande ce restaurant pour: Groupes

Personeel was niet gemotiveerd.Student die...

Personeel was niet gemotiveerd.Student die constant stond te zuchten en bediening was niet vriendelijk. Zelfs nog geen goede middag aan tafel bij het brengen van onze drank en geen tot ziens bij het verlaten.

Liesbet
Avis du: 27/02/2023
Liesbet recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We zaten in de tocht van de deur, de pannenkoek...

We zaten in de tocht van de deur, de pannenkoeken waren op (en daarvoor kwamen we) en er zat mosterd op de curry Kentucky bagelburger, geen curry. Tegenvaller...

Thomzs
Avis du: 05/03/2022
Thomzs recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goede organisatie...

Goede organisatie

Siegfried
Avis du: 27/02/2022
Siegfried recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

De kwaliteit en hoeveelheid (weinig) vd brunch...

De kwaliteit en hoeveelheid (weinig) vd brunch is niet meer in balans met de prijs.

Lars
Avis du: 13/11/2021
Lars recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Er was geen rekening gehouden met onze reserver...

Er was geen rekening gehouden met onze reservering. We hadden de dag zelf nog gereserveerd, en in het restaurant zeiden ze dat als er de dag zelf wordt gereserveerd ze dit niet zien, omdat ze 's morgens een document met reservaties afprinten. Nochtans had ik een bevestigingsmail ontvangen. We moesten het logisch vinden dat dit de manier van werken is, excuses konden er niet van af. Systeem staat duidelijk niet op punt...

Femke
Avis du: 22/08/2021
Femke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super lekkere bagelburgers en aardappelwafels!...

Super lekkere bagelburgers en aardappelwafels! We komen zeker nog eens terug! Vriendelijk personeel!

Vera
Avis du: 18/10/2022
Vera recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker....

Heel lekker.

date score