Avis pour Tazu

104 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.2
104 avis
date score
Geert
Avis du: 15/04/2024
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles was superlekker! De smaken mooi in balans...

Alles was superlekker! De smaken mooi in balans. Het is binnen groter dan verwacht, maar erg gezellig. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kristin
Avis du: 11/04/2024
Kristin recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was een belevenis! Een absolute aanrader...

Het was een belevenis! Een absolute aanrader om de Japanse keuken te leren kennen in een originele en mooie setting! We hebben genoten, ook van de thee!

Katrien
Avis du: 03/03/2024
Katrien recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super lekkere sushi! Cocktail een beetje te...

Super lekkere sushi! Cocktail een beetje te simpel geserveerd. En er miste iets qua gezelligheid, kussens in de zetels, betere muziek, meer tafeltjes… I don’t know maar “iets” miste er.

Yasmine
Avis du: 02/03/2024
Yasmine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel vriendelijke mensen en het eten was super...

Heel vriendelijke mensen en het eten was super lekker!

Shannen
Avis du: 19/02/2024
Shannen recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

De locatie was prachtig, mooie setting, leuk...

De locatie was prachtig, mooie setting, leuk ontvangst en een echte beleving om binnen te stappen. Onze verwachtingen lagen hoog. Echter was de bediening niet erg vlot. Het duurde minstens 30 min voor ze onze bestelling kwamen opnemen en het was een grote moeite om ons de kaart toe te lichten. Het duurder vrij lang voor we ons eten kregen (1 uur) en hebben deze wachttijd spijtig genoeg niets van borrelhapje op tafel gekregen (brood,borrelnootje,...). Ook was de mocktail een teleurstelling zeker voor deze prijs, voor 14,50 euro verwacht je niet dat je een half glas vol ijs krijgt ipv drank. Ik heb het ijs er laten uit halen en kreeg in de plaats een mini glas zonder enige garnituur, in 3 sloken was dit op. Dit wil ik het restaurant toch wel meegeven omdat je toch behoorlijk wat betaald en ze hier wel extra aandacht mogen aan schenken. De Sushi was zeer lekker, daar is niets op aan te merken!

Chris
Avis du: 09/02/2024
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Perfect cocktails, service and atmosphere....

Perfect cocktails, service and atmosphere. And the sushi is out of this world. Blown away by the quality of both drinks and food

Saskia
Avis du: 07/02/2024
Saskia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten, zalige sfeer, vriendelijke bedieni...

Lekker eten, zalige sfeer, vriendelijke bediening en prachtig interieur

Tarik
Avis du: 01/02/2024
Tarik recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker eten, zeer knappe inrichting en goeie...

Lekker eten, zeer knappe inrichting en goeie service

Hanne
Avis du: 22/01/2024
Hanne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijk, gezellig en heel vriendelijke bedieni...

Heerlijk, gezellig en heel vriendelijke bediening!

Bernadette
Avis du: 21/01/2024
Bernadette recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekkere cocktails, lekker eten en zeer gezellig...

Lekkere cocktails, lekker eten en zeer gezellig kader

date score