Avis pour Kommilfoo

780 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.4
780 avis
date score
Philip
Avis du: 09/04/2024
Philip recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer verzorgde en fijne keuken. Proficiat aan...

Zeer verzorgde en fijne keuken. Proficiat aan het ganse team. Een absolute parel in Antwerpen.

Bert
Avis du: 05/04/2024
Bert recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Top ervaring. Zeer lekker. Goede prijs- kwalite...

Top ervaring. Zeer lekker. Goede prijs- kwaliteit verhouding!

Xavier
Avis du: 05/04/2024
Xavier recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heerlijk gegeten in de erg aangename sfeer...

Heerlijk gegeten in de erg aangename sfeer van het restaurant. Erg vriendelijke bediening... Ik zie er al naar uit voor een volgende keer!

Michel
Avis du: 05/04/2024
Michel recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekkere bordjes, fijne wijnen en aangename...

Lekkere bordjes, fijne wijnen en aangename bediening, wat wil een mens nog meer!

Rik
Avis du: 04/04/2024
Rik recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Uitstekende gerechten , vol variatie en verfijn...

Uitstekende gerechten , vol variatie en verfijning in een vriendelijke en verzorgde setting . Een waar genot

Guido
Avis du: 25/03/2024
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Super lekker gegeten. Zeer vlotte, vriendelijke...

Super lekker gegeten. Zeer vlotte, vriendelijke en toch professionele bediening. Wij hebben er allen van genoten.

Eric
Avis du: 24/03/2024
Eric recommande ce restaurant pour: Couples

Prijs kwaliteit verhouding perfect...

Prijs kwaliteit verhouding perfect

Monika
Avis du: 23/03/2024
Monika recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij waren heel tevreden over het lekkere menu...

Wij waren heel tevreden over het lekkere menu en de attente bediening

Imad
Avis du: 16/03/2024
Imad recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Every things was “how it should be” as the...

Every things was “how it should be” as the name suggests it “Comme il faut”. The cooking was a chemistry of top ingredients and creativity. Service was excellent and friendly too.

Avis du: 16/03/2024
recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Een oase van rust waar je volop kan genieten...

Een oase van rust waar je volop kan genieten van smaken en met zeer goede begeleiding.

date score