Avis pour Hechi Kontich

215 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
215 avis
date score
Lea
Avis du: 15/07/2024
Lea recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker, verzorgd en vriendelijk...

Lekker, verzorgd en vriendelijk

Kathy
Avis du: 13/07/2024
Kathy recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

De keuze was super...

De keuze was super

Paul
Avis du: 12/07/2024
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Verzorgd en netjes ! toiletten kunnen verbeterd...

Verzorgd en netjes ! toiletten kunnen verbeterd worden

Suzanne
Avis du: 06/07/2024
Suzanne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel proper, veel keuze, grote tafels met veel...

Heel proper, veel keuze, grote tafels met veel plaats per persoon. Fijne personeel

Anke D.
Avis du: 03/07/2024
Anke D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

De oesters waren rot, dat konden we ruiken....

De oesters waren rot, dat konden we ruiken. De kerstversiering lag er nog steeds terwijl we midden zomer zijn. En de hygiëne liet de wensen over… we zijn nu de volgende dag allemaal ziek en zullen dus niet terugkeren.

Wendy
Avis du: 03/07/2024
Wendy recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Het was redelijk, niet slecht...

Het was redelijk, niet slecht

Walter
Avis du: 01/07/2024
Walter recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Herstel aub uw verlichting. Ik heb nog steeds...

Herstel aub uw verlichting. Ik heb nog steeds hoofdpijn van het geflikker! Wees wat vriendelijker tegenover uw klanten: een opmerking over het feit dat je de sla die als decoratie bij een tomaat-krabsla ligt, niet mag nemen (want die ligt in het water), is op zijn zachtst gezegd vreemd te noemen. Leg er dan geen sla onder.

Tine
Avis du: 29/06/2024
Tine recommande ce restaurant pour: Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Énorme keuze, snelle afruim door het personeel...

Énorme keuze, snelle afruim door het personeel

Dirk V.
Avis du: 24/06/2024
Dirk V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijk onthaal, ruime keuze,voor...

Heel vriendelijk onthaal, ruime keuze,voor elk wat wils. Ook heel vriendelijk personeel. Tip top oke. Zeker een aanrader. Misschien een aparte ruimte met speelgelegenheid voorzien voor peutertjes en kleuters.

Bieke G.
Avis du: 23/06/2024
Bieke G. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Iedereen kan nemen wat men wil Zelf middag...

Iedereen kan nemen wat men wil Zelf middag is er nog veel.keuze. De prijs valt ook goed mee. We Hadden er een fijne tijd

date score