Budget
Heures d'ouverture
Heures d'ouverture
A propos de ce restaurant
De Wereld is Klein, de gezelligheid is groot Eten is genieten. Samen met vrienden en familie een waaier aan smaken ontdekken, vol unieke aroma's en uitbundige kruidenmengelingen. Kies je voor de ingetogen Japanse keuken? Of voor de pittige Thaise cuisine? Maak een culinaire reis rond de wereld in restaurant De Wereld Is Klein in Varsenare. Wij bieden je een uniek concept, waarin je op één avond proeft van alle smaken die de wereldkeuken biedt. Kies voor één van onze voordelige formules en ontdek tintelende geuren, unieke creaties en intense gerechten van over de hele wereld. Zin in een pizza of een verse salade? Ook dat kan. We denken ook aan jouw comfort én aan je portefeuille. Je vindt bij ons ruime parkeergelegenheden, scherp geprijsde all-in formules en een grote, gezellige zaal waar je zeker jouw perfecte tafeltje vindt.De Wereld is Klein, de gezelligheid is groot Eten is genieten. Samen met vrienden en familie een waaier aan smaken ontdekken, vol unieke aroma's en uitbundige kruidenmengelingen. Kies je voor de ingetogen Japanse keuken? Of voor de pittige Thaise cuisine? Maak een culinaire reis rond de wereld in restaurant De Wereld Is Klein in Varsenare. Wij bieden je een uniek concept, waarin je op één avond proeft van alle smaken die de wereldkeuken biedt. Kies voor één van onze voordelige formules en ontdek tintelende geuren, unieke creaties en intense gerechten van over de hele wereld. Zin in een pizza of een verse salade? Ook dat kan. We denken ook aan jouw comfort én aan je portefeuille. Je vindt bij ons ruime parkeergelegenheden, scherp geprijsde all-in formules en een grote, gezellige zaal waar je zeker jouw perfecte tafeltje vindt.
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 264 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
264 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
Arlette
Avis du: 13/07/2024
Arlette recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker! Maar het personeel klopte...

Het eten was lekker! Maar het personeel klopte van geen kanten ! De dame aan de kassa kon er niet aan uit !.het personeel die voor de dranken zorgde wist niet wat en hoe uit te schenken .de dame die de borden kwam ophalen zei enkel : finish? Nadien was er geen controle meer aan de bar dus konden kinderen met de vingers in de roomijs zitten en de slagroom in hun mond spuiten en de daarop aangesproken kelner gewoon zijn schouders ophaalde en de slagroom bleef staan .dus jammer voor mij maar geen ijs voor mij!.en dat op mijn verjaardag die ook onopgemerkt is gepasseerd ondanks aangegeven bij reservatie.

Mari P.
Avis du: 13/07/2024
Mari P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Very good. 48 euro per person...

Very good. 48 euro per person

Sylvie
Avis du: 12/07/2024
Sylvie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel divers aanbod, voor elk wat wils. Met...

Heel divers aanbod, voor elk wat wils. Met tieners is het misschien beter om over de middag te gaan zodat de prijs iets minder is want ze eten toch maar frieten met loempia's

Melissa
Avis du: 12/07/2024
Melissa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Die man die er rond loopt was echt niet vriende...

Die man die er rond loopt was echt niet vriendelijk hij liep tegen ze gedacht rond.

Dave B.
Avis du: 10/07/2024
Dave B. recommande ce restaurant pour: Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Beste, Wij komen geregeld bij U eten met onze...

Beste, Wij komen geregeld bij U eten met onze gasten van onze B&B. Deze keer waren we met 8pers. We zijn altijd zeer tevreden. Maar deze keer toen we aankwamen was er niets aangevuld. Er waren nog juist geteld 2 suchi's, geen dimsum ,geen gefrituurde hapjes, vele schalen waren leeg. Er is meer dan 1 uur geen stokbrood aangevuld ! Lamsvlees van de teppanyaki was taai met weinig vlees. Tegen dat we aan de dessert toe waren, waren de meeste fruitschalen leeg, pannenkoeken waren op en de diepvries van het ijs was zeer onsmakelijk. Meer zorg aan besteden. (Voedsel veiligheid) ! U mag mij steeds contacteren 0498/51.10.96 Met vriendelijke groeten,

Anissa
Avis du: 08/07/2024
Anissa recommande ce restaurant pour: Groupes

Bij mijn laatste bezoek aan De Wereld is Klein...

Bij mijn laatste bezoek aan De Wereld is Klein was ik helaas teleurgesteld. Wat vroeger een gezellige plek was, lijkt nu zijn glans verloren te hebben. De kwaliteit van het eten is duidelijk achteruit gegaan. Gerechten die vroeger uitblonken in smaak en presentatie, zijn nu middelmatig en soms zelfs teleurstellend. Dit is echt een groot minpunt, vooral gezien de hoge prijzen. Het restaurant was niet proper.

Patrick
Avis du: 08/07/2024
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes

Er werd weinig aangevuld ,geen mosselen,geen...

Er werd weinig aangevuld ,geen mosselen,geen kikkerbillen,daar er wel om gevraagd werd.De zalm was oud(allemaal in stukken op een plateau gedaan van de vorige maaltijden).Was zeker zijn 47 euro niet waard.Is veel geld voor geen vers en voldoende eten.

Tania
Avis du: 08/07/2024
Tania recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Alles prima in orde en goede keuze...

Alles prima in orde en goede keuze

Karine S.
Avis du: 03/07/2024
Karine S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke afruim medewerkster...

Vriendelijke afruim medewerkster

Sofiane I.
Avis du: 01/07/2024
Sofiane I. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Troup cher....

Troup cher.

Tous les avis de ce restaurant