Avis pour Himalaya

73 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
73 avis
date score
Zoë
Avis du: 25/09/2020
Zoë recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, correcte bediening...

Heel lekker eten, correcte bediening

Monia
Avis du: 25/09/2020
Monia recommande ce restaurant pour: Couples

Zeer lekker eten, voelde me even terug in Nepal...

Zeer lekker eten, voelde me even terug in Nepal! Thali Kathmandu is zeker en aanrader! Vriendelijke bediening.

Julien
Avis du: 12/10/2020
Julien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker, vriendelijke bediening....

Lekker, vriendelijke bediening.

David
Avis du: 15/10/2020
David recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten & vriendelijke service....

Lekker eten & vriendelijke service.

Marisa
Avis du: 19/10/2020
Marisa recommande ce restaurant pour: Couples

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we...

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we hadden nog maar onze apero gekregen en het eten was er al. In het vervolg even te wachten tot hij op is.

Toon
Avis du: 30/05/2021
Toon recommande ce restaurant pour: Couples

Lekker eten , goede bediening :)...

Lekker eten , goede bediening :)

Katia
Avis du: 25/07/2021
Katia recommande ce restaurant pour: Cadre trendy

lekker eten, fijn kader...

lekker eten, fijn kader

Yves
Avis du: 13/08/2021
Yves recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer...

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer goede kruiding , vriendelijk personeel en snel bedient. Beste Indisch restaurant tot hiertoe .

Nicole
Avis du: 20/11/2021
Nicole recommande ce restaurant pour: Couples

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten....

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten.

Wouter
Avis du: 22/12/2021
Wouter recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

De kwaliteit van het eten was schitterend!...

De kwaliteit van het eten was schitterend! Maar: 1.Er werd niet gevraagd naar een covid certificaat (wat verplichti is). Dat gaf me absoluut geen veilig gevoel 2.De wachttijd (tafel toewijzing, bestelling opnemen) was erg lang

date score