Avis pour Den Antigoon

224 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
224 avis
date score
Tine
Avis du: 21/05/2024
Tine recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

We hebben genoten van lekker eten en super...

We hebben genoten van lekker eten en super goede service. Niet ons eerste bezoek maar zeker ook niet ons laatste bezoek.

Isabelle D.
Avis du: 14/05/2024
Isabelle D. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

lekker, snel en viendelijke bediening...

lekker, snel en viendelijke bediening

Karen
Avis du: 13/05/2024
Karen recommande ce restaurant pour: Groupes

Er waren tot 3 vergissingen/misverstanden rond...

Er waren tot 3 vergissingen/misverstanden rond de bestelling. Curryworst ipv fish sticks, asperges als hoofdgerecht terwijl het voorgerecht moest zijn en de ham was vergeten. Hiervoor geen compensatie ontvangen. Zonde want het is daar duur genoeg.

Hilde
Avis du: 13/05/2024
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ondanks drukte, vlotte en vriendelijke service...

Ondanks drukte, vlotte en vriendelijke service

Thibault
Avis du: 13/05/2024
Thibault recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Prijs/kwaliteit zeer correct , vriendelijke...

Prijs/kwaliteit zeer correct , vriendelijke bediening

Roy B.
Avis du: 12/05/2024
Roy B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het personeel is niet alert genoeg. Laat je...

Het personeel is niet alert genoeg. Laat je té lang zitten voordat er iemand iets komt opnemen. Moesten vragen naar de rest van onze bestelling. Plus na het dine moesten we zelf vragen om de dessert kaart

Roy B.
Avis du: 12/05/2024
Roy B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het personeel is niet alert genoeg. Laat je...

Het personeel is niet alert genoeg. Laat je té lang zitten voordat er iemand iets komt opnemen. Moesten vragen naar de rest van onze bestelling. Plus na het dine moesten we zelf vragen om de dessert kaart

Deborah
Avis du: 12/05/2024
Deborah recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het eten was lekker, en alles was snel geservee...

Het eten was lekker, en alles was snel geserveerd.

Deborah
Avis du: 12/05/2024
Deborah recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het eten was lekker, en alles was snel geservee...

Het eten was lekker, en alles was snel geserveerd.

Inge
Avis du: 11/05/2024
Inge recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijke bediening en lekker eten...

Vriendelijke bediening en lekker eten

date score